Comunitatea demonolatra reactioneaza. Dumitru Viorel Focsa chemat in fata judecatorilor constanteni privind incitarea la discriminare impotriva practicantilor Caii Mainii Stangi

Declaratiile deputatului Dumitru Viorel Focsa date in aceste zile impotriva comunitatii pagane din Romania creeaza un precedent grav pentru pastrarea si prezervarea valorilor democratice si a acelor valori ce consacra si mentin o societate pe parcursul democratiei si a promovarii drepturilor si libertatilor invidizilor sai. Esenta democratiei o constituie libertatea de a gandi, de a crede, de a te exprima si de a te asocia cu alti oameni cu obiective si idealuri comune, ori incercarea de a submina aceste valori mimand intr-un mimetism fantastic valorile crestine arata o agenda trista si profund toxica societatii romanesti, iar folosirea tribunei unui Parlament, exprimare a democratiei pentru a interzice tocmai aceste produse ale democratiei arata subminarea acestor valori si carentele unui astfel de sistem.

woman in purple shirt covering her face with her hand
Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

THE NEW PAGAN DAWN si PLATFORMA PAGAN ACCEPTANCE reprezinta exprimarea unei comunitati inca vulnerabile in Romania, a traditiilor ce consacra acest popor si a valorilor ce au creat insasi democratia ce isi trage seva din Atena pagana. Folosirea de invective impotriva unui promotor al democratiei, impotriva unui om ce intelege foarte bine ce inseamna absenta unor valori democratice, ce inseamna abuzul, discriminarea si marginalizare, ce a inteles importanta liberei exprimari arata un alt asalt impotriva acestor valori si o tradare a mimetismului crestin de care Focsa da dovada, iar agresarea Ministerului Justitiei pentru respectarea prerogativelor constitutionale si atacarea independentei justitiei atunci cand ia nu serveste unor scopuri egoiste abjecte incununeaza aceste epopee de trista amintire.

Alaturi de Departamentul Juridic al Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN, Platforma Pagan Acceptance si Olteanu Cosmin au introdus o actiune civila impotriva dlui Dumitru Viorel Focsa, deputat AUR de Constanta la Judecatoria Constanta. Mario Leonard, consilier juridic al THE NEW PAGAN DAWN a transmis aceasta actiune instantei si speram ca prin admiterea cererii astfel de forme de agresiune la adresa democratiei si a comunitatii pagane sa nu mai fie permise, iar precendentele create sa fie inlaturate imediat. Speram ca aceasta pagina de istorie deschisa, alaturi de alte pagini din istoria trecutului sa fie doar exemple de protejare a valorilor ce ne unesc, ne aduc impreuna, ne invata sa iubim si sa intelegem diferentele dintre noi si ne invita sa construim impreuna, iar mimetismul, subminarea valorilor, dezbinarea si ura sa fie aspecte marginale a acestei lumi in cautarea ei spre perfectiune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *